Ενός κακού μύρια έπονται. Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά της. Εκτός από τις δραματικές εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter όπου εργάζεται, το τελευταίο διάστημα είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες έπαθε μόλυνση στο μάτι, με αποτέλεσμα να κάνει επέμβαση για αφαίρεση χαλαζίου.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η παρουσιάστρια ταλαιπωρούνταν εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ αρχικά πίστευε πως ήταν κάτι περαστικό, όσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα γίνονταν χειρότερα και η ενόχληση στο μάτι της γινόταν όλο και πιο έντονη. Μην αντέχοντας άλλο, η Σταματίνα αποφάσισε να επισκεφτεί έναν γιατρό, ο οποίος της είπε ότι έπρεπε επειγόντως να γίνει επέμβαση, γιατί η μόλυνση θα χειροτέρευε. Έτσι και έγινε.

Στο πλευρό της είναι συνεχώς ο σύντροφος της και γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός, ο οποίος τη στηρίζει και της δίνει δύναμη σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και στέκεται πλάι της άγρυπνος φρουρός.