Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς «Το Νησί». Η τηλεοπτική Άννα (Ευγενία Δημητροπούλου), πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA, πεθαίνει από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα (Γιάννη Στάνκογλου), όταν εκείνος θα ανακαλύψει την κρυφή της σχέση με τον ξάδελφό του (Αιμίλιο Χειλάκη).
Ο Ανδρέας οδηγείται στη φυλακή και όπως δείχνουν οι αντιδράσεις των θεατών που ήδη έχουν κάνει τα κοντέρ της AGB να προθερμαίνονται για μεγάλες (τηλεοπτικές) συγκινήσεις, σε αυτό το επεισόδιο κανείς δεν θα μείνει αδιάφορος μπροστά στις μοιραίες σχέσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν εξηγείται και η επιτυχία του πολυσυζητημένου «Νησιού» που φτάνει στο τέλος του επιβεβαιώνοντας στο έπακρο τις μεγάλες προσδοκίες που είχε το κοινό για την πιο ακριβή παραγωγή που γνώρισε ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

Η σκηνή του πατέρα (Στέλιος Μάινας) που κρατάει στα χέρια του την αιματοβαμμένη του κόρη, στο επόμενο επεισόδιο, έχει ήδη καταγραφεί στο συλλογικό ασυνείδητο ως μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της τηλεοπτικής ιστορίας. Αντίστοιχες συγκινήσεις έχει προκαλέσει ο αναμενόμενος γάμος της έτερης κόρης Μαρίας (Γιούλικα Σκαφιδά) με τον γιατρό του Νησιού (Αλέξανδρο Λογοθέτη) που θα λειτουργήσει ως η χαρούμενη αντίστιξη στο απόλυτο δράμα, όπως δηλαδή συμβαίνει λίγο πολύ πάντα στη ζωή.

Αυτό ωστόσο που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το δραματικό κρεσέντο του θανάτου της Άννας που έχει ήδη καταφέρει να πασπαλίσει με μπόλικη ένταση τη βαρετή ζωή της τηλεόρασης. Ο ρόλος της Αννας έχει ήδη γραφτεί με χρυσά γράμματα, καθώς έχει μεταμορφώσει μια γλυκιά παιδίσκη σε μοιραία γυναίκα με κρυφή ζωή και λυσσαλέο πάθος.


Πηγή: protothema.gr