Πολλές τραγουδίστριες θα ήθελαν να είναι η… Μπιγιονσέ, πόσο μάλλον όταν η βασίλισσα Bey σε τιμά με την υποστήριξή της ως το επόμενο, μεγάλο ταλέντο.

Αυτή ίσως είναι και η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση που μπορεί να δεχτεί κάποια νέα, ανερχόμενη τραγουδίστρια. Και πράγματι, τρεις τυχερές έφηβες πήραν αυτή την έγκριση από την Μπιγιονσέ.

Σύμφωνα με το ELLE, η τραγουδίστρια φέρεται να έχει προσφέρει στη Χλόη Μπέιλι, στη Χέιλι Μπέιλι και στη Σόφι Μπιμ συμβάσεις (για έξι άλμπουμ) με την εταιρεία παραγωγής της, Parkwood Entertainment.

Η Χλόη και η Χέιλι Μπέιλι είναι αδελφές, 17 και 15 χρόνων, αντίστοιχα. Είναι ταλαντούχες και πανέμορφες και τραγούδησαν στο youtube το «Pretty Hurts» συγκεντρώνοντας 8 εκατ. προβολές. Αλλά στη ζωή την πραγματική, συμφωνία των εκατομμυρίων τούς την προσέφερε η Μπιγιονσέ.

Από την άλλη, η 16χρονη Σόφι Μπιμ από τη Νέα Υόρκη έχει μια διαφορετική προσέγγιση στη μουσική και η δημοτικότητά της είναι ελαφρά πιο κάτω από τις δύο αδελφές, ωστόσο είναι εξίσου ταλαντούχα.

Και πραγματικά, ο χώρος της μουσικής σκηνής περιμένει να δει τι θα καταφέρουν οι τρεις νεαρές κυρίες, οι οποίες έχουν πάρει το χρίσμα της διαδοχής από την Μπιγιονσέ.