Για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Μύρωνα Στρατή μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή «Όλα Καλά».

«Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα και μπορεί να έχει πολλή τρυφερότητα, ειλικρίνεια, οικειότητα. Με τον Δημήτρη υπάρχει φιλία και υπάρχουν και όλα αυτά. Είμαστε δέκα χρόνια φίλοι. Αυτά τα πράγματα κατακτώνται χρόνο με το χρόνο, κατάσταση στην κατάσταση και κάπως έτσι δημιουργείται η ισορροπία. Είναι δεδομένο ότι εγώ με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι και το επαγγελματικό κομμάτι το βάζουμε στη σχέση μας μόνο όταν θέλει ο ένας να συμβουλευτεί τον άλλον ή να συμβουλέψει τον άλλον. Δεν παίζει το κόνσεπτ "απέναντι", "ανταγωνιστής". Εγώ είμαι στο Πρωινό και το τιμώ και θέλω να είμαι εκεί και ο Δημήτρης είναι φίλος μου. Είναι πολύ διαχωρισμένα αυτά. Δεν έχω έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση μ' αυτό», εξήγησε. 

Η παρουσιάστρια μίλησε παράλληλα για την πρόσφατη τηλεοπτική της συνάντηση με τον Μύρωνα Στρατή στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Ο Μύρωνας είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δεν θα απαγόρευα να έρθει στην εκπομπή για να προωθήσει τη δουλειά του» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε: «Αυτά είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο διατηρείς την αγάπη για εκείνον μέσα σου και έτσι πρέπει, αλλά κάτι άλλο δεν παίζει σε αυτή τη φάση»