«Όσο μεγαλώνω, νιώθω ακόμα πιο έτοιμη», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου, σχετικά με το αν αισθάνεται έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Παρόλα αυτά, θέλω να το αφήσω στη θέληση του Θεού. Δεν σου κρύβω πως λίγο πριν τα γενέθλιά μου σκεφτόμουν διάφορα για τη ζωή μου, το μέλλον μου και το σύντροφό μου. Η αλήθεια είναι πως την ημέρα των γενεθλίων μου (1η Μαΐου), περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά ήμουν άρρωστη με γρίπη, οπότε τελικά πήγαμε για ένα δείπνο με τον Βασίλη και αγαπημένους μας φίλους. Μπορεί και να το έχω μετανιώσει που συγκατοίκησα από τόσο νωρίς, αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό», πρόσθεσε, μιλώντας στο περιοδικό People.

«Κάθε μέρα που περνάει τον αγαπάω πιο πολύ. Ο Βασίλης είναι τα πάντα για μένα και το εννοώ. Μου έχει δώσει τόσα συναισθήματα και είναι ο πιο σημαντικός σύντροφος της ζωής μου. Είναι σημαντικό να κοιμάσαι με τον άνθρωπό σου το βράδυ και να νιώθεις ασφάλεια». Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο People, υπήρξαν τριγμοί στη σχέση τους. «Έχουμε περάσει κρίση, όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, δίνεις ευκαιρίες. Η σχέση δεν είναι απλό πράγμα. Θέλει προσπάθεια και από τους δύο. Από την άλλη, ως ένα βαθμό, μου αρέσουν οι εντάσεις. Αν βλέπω πως τα πράγματα είναι φλατ, προκαλώ τη ζήλια, την ένταση και τις ακραίες καταστάσεις, διότι μου αρέσει η σχέση μου να έχει πάθος», είπε η παρουσιάστρια.

«Στη ζωή μου έχω κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις και έχω απογοητευτεί. Στην παρούσα φάση, όμως, πιστεύω πως είναι ο άντρας της ζωής μου. Αυτό που ζω αυτή την περίοδο είναι πολύ όμορφο», τόνισε, ενώ για τον γάμο δήλωσε:

Όσο ήμουν μικρότερη, η διαδικασία του γάμου με το νυφικό ήταν κάτι που μου άρεσε. Πλέον, μέσα μου δεν θα είχα θέμα να κάνω παιδί και χωρίς να παντρευτώ, αλλά επειδή επιθυμώ οι γονείς μου να είναι ευτυχισμένοι, θα ήθελα να παντρευτώ πριν, όχι μόνο για μένα, αλλά και για εκείνους, ώστε να νιώσουν καλά. Ο γάμος είναι μια όμορφη τελετή για τις οικογένειες και τους φίλους, αλλά από εκεί και πέρα η αγάπη είναι αυτή που μετράει. Συν τοις άλλοις, λόγω δουλειάς, έχω φορέσει νυφικά και ωραία φορέματα και έχω κάνει πολύ ωραίες φωτογραφίσεις, οπότε το όλο concept δεν είναι κάτι που θα με εντυπωσιάσει.