Μία ατάκα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν αρκετή για να βουίξει το διαδίκτυο σχετικά με την προοπτική μιας τρίτης ταινίας του Sex and the city

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους 1.400.000 φόλουερς της, μια φωτογραφία στο instagram που θύμιζε πάρα πολύ την Κάρι Μπράτσο, κρατώντας μία σακούλα των Bloomingdale's, που έχει συνδεθεί με την ταινία.

Αλλά αυτό που ήταν ακόμα πιο… ύποπτο ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που έλεγε: «Λοιπόν, η γάτα πιάστηκε στη (μικρή καφέ) τσάντα. Ως συνήθως, θα σας κρατάμε ενήμερους» έγραφε η λεζάντα «για κάθε λεπτομέρεια, όταν μπορούμε... Γιατί είμαστε κάτω από αυστηρή επιτήρηση… μέχρι τότε. Χχ, SJ». 

Το «Sex and the City 2», το οποίο βγήκε στους κινηματογράφους το 2010, ήταν μια εμπορική αποτυχία και για τους περισσότερους σήμανε το τέλος της κινηματογραφικής εκδοχής του Sex and the City. Αλλά αυτό είναι το Χόλυγουντ. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάται η ικανότητα του για την εκμετάλλευση ενός αναγνωρίσιμου προϊόντος. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μάικλ Πάτρικ Κίνγκ που έγραψε και σκηνοθέτησε τις δύο ταινίες δήλωσε στο περιοδικό «Entertainment Weekly» ότι «η Σάρα Τζέσικα ξέρει ότι έχω μία ακόμα ιστορία να πω και ότι αυτή θα είναι το τελευταίο κεφάλαιο».