Καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό Mou» ήταν το πρωί της Δευτέρας, η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Παπαγιάννη, αλλά και τη γέννηση της κόρης τους Λυδίας.
Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο Παπαγιάννη. Αμέσως μετά ρώτησε την Αγγελική αν υπάρχει κάτι που ζηλεύει στον σύζυγό της, αφού οι δυο τους είναι ένα από τα πολύ ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz: «Αυτό που ζηλεύω πολύ στον Μάνο είναι το χιούμορ του. Αυτή την ατάκα, που την έχει έτοιμη οποιαδήποτε στιγμή. Θα ήθελα κι εγώ να είμαι τόσο ετοιμόλογη όσο εκείνος», είπε χαμογελώντας.

 Έπειτα, η Αγγελική Δαλιάνη αποκάλυψε ότι με τον σύζυγό της είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια, κάτι το οποίο όμως δεν είχε γίνει γνωστό όταν εκείνη πρωτοεμφανίστηκε στην «Μαρία την άσχημη», τη σειρά με την οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Λίγο αργότερα, ρωτήθηκε από τον Δημήτρη, αν φοβήθηκε ποτέ μήπως υπάρξει φθορά στη σχέση τους μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης: «Όχι, δε φοβηθήκαμε ποτέ. Άλλωστε η γέννηση ενός παιδιού πιστεύω ότι ενώνει ένα ζευγάρι, το φέρνει πιο κοντά. Τουλάχιστον αυτό έγινε με εμάς. Είμαστε οικογένεια πια», ήταν η απάντησή της.

 
Όταν η κουβέντα επικεντρώθηκε στη γέννηση της κόρης της η γνωστή ηθοποιός, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, δήλωσε: «Η γέννηση της Λυδίας ήταν ό,τι πιο όμορφο και πιο γλυκό πράγμα έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου. Ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί».

 
«Θυμάσαι τη μέρα που έμαθες ότι ήσουν έγκυος; Φαντάζομαι ότι θα είχες κι εσύ όλες τις ανησυχίες που έχουν οι καινούριες μαμάδες!», τη ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η απάντηση της Αγγελικής όμως, τον αποστόμωσε: «Δε θα την ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα. Τη θυμάμαι πολύ καλά, αλλά όχι δεν ανησυχούσα καθόλου για την εγκυμοσύνη μου. Την εγκυμοσύνη μου την πέρασα με μια αναισθησία, άλλο πράγμα! Θυμάμαι ότι έρχονταν όλοι και μου έλεγαν να πάω να παρακολουθήσω σεμινάρια για το τι πρέπει να κάνω, να ξέρω κάποια πράγματα για την περίοδο αυτή, γιατί θα μου χρειαστούν πολύ, αφού έτσι κάνουν όλες οι γυναίκες. Με παρακαλούσαν όλοι να πάω, αλλά εγώ δεν ήθελα. Βαριόμουν!», είπε και ξέσπασε σε γέλια.

 
Όταν αναφέρθηκε στην ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της και στο πώς αντέδρασε ο σύζυγός της στον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Αγγελική είπε: «Επειδή ο Μάνος είναι απίστευτο πειραχτήρι και κάνει αστεία συνέχεια, βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού μαζί μου και έκανε πλάκα σε όλους. Γέννησα από τα γέλια. Είχα που είχα τον πόνο μου, είχα και τον Μάνο να κάνει πλάκα! Δεν έχω μνήμες από δυνατό πόνο, γι’ αυτό είπα ότι αν είναι έτσι πάντα, ας ξαναγίνω μαμά στο μέλλον». Όσο για τις στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη της ως οι καλύτερες που έχει ζήσει με την κόρη της, μέχρι στιγμής, είπε: «Είναι πάρα πολλές οι όμορφες στιγμές. Δύσκολες στιγμές δεν έχω να θυμηθώ. Η κόρη μου δε με δυσκόλεψε καθόλου στο μεγάλωμά της. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που είπε την πρώτη της λέξη, που ήταν η λέξη «κακό», αλλά και την πρώτη φορά που ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Μια ωραία στιγμή είναι όταν παίζουμε, επίσης, οι τρεις μαζί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι».

πηγή: Yupi.gr