Αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο George Clooney έκανε πρόταση γάμου στην Amal Alamuddin, ο διάσημος ηθοποιός κλήθηκε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρόταση γάμου.

«Ήξερα από πολύ νωρίς ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Amal», είπε στην εκπομπή του Τσάρλι Ρόουζ CBS.

 «Αλλά, ξέρετε, έχω να σας πω ότι όταν τη ρώτησα ... δεν είχαμε μιλήσει ποτέ πριν γι 'αυτό και της λέω "ίσως θα πρέπει να παντρευτούμε" και αφέθηκα κυριολεκτικά επάνω της».

Όπως περιέγραψε ο Clooney, ένα βράδυ που ήταν στο σπίτι και πέρναγε την ώρα του ακούγοντας μουσική της είπε : «άκου, ξέρεις είμαι 52 -53 χρόνων, περιμένω γονατιστός περίπου 28 λεπτά για μία απάντηση και σε λίγο θα έχω πρόβλημα με το ισχίο μου».

Η πρόταση από ό,τι φάνηκε εξελίχθηκε θετικά και έναν χρόνο μετά έγινε ο τριήμερος βενετσιάνικος γάμος τους με πολλές στιγμές που θύμιζαν βασιλική τελετή. Όπως φαίνεται τα πράγματα εξακολουθούν να πηγαίνουν καλά για το ζευγάρι. 

«Έχω κάποιον που μπορώ να μιλήσω για τα πάντα και για τον οποίο νοιάζομαι περισσότερο στον κόσμο» είπε και πρόσθεσε: «αυτό είναι πολύ ωραίο».