Σε κάθε τους εμφάνιση προκαλούν πανζουρλισμό! Δε θα μπορούσε λοιπόν να γίνει διαφορετικά με την παρουσία τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών. Ο Brad Pitt και η πιο εντυπωσιακή ποτέ Angelina Jolie μαγνήτισαν τα βλέμματα... Με σμόκιν ο Brad, απαστράπτουσα μέσα στην εντυπωσιακή Verscace τουαλέτα της η Angelina Jolie, έκαναν τα φλας των φωτογράφων να παρουν «φωτιά»!

Η μάξι δημιουργία σε γήινα χρώματα της Angelina έκοβε κυριολεκτικά την ανάσα αφήνοντας το ένα της πόδι ολόγυμνο στα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού!

Ο Pitt βρίσκεται στις Κάννες στα πλαίσια της παγκόσμιας πρώτης της νέας του ταινίας σε σκηνοθεσία του Terrence Mallick «Το Δέντρο της Ζωής», που άφησε ανάμικτα συναισθήματα.

Στο πλευρό και ο Sean Penn που συμπρωταγωνιστεί μαζί του στην ταινία και κάποια στιγμή χαριτολογώντας τον φώναξε μπροστά στους δημοσιογράφους «μπαμπά», αφού ο Pitt υποδύεται τον πατέρα του στην ταινία, αλλά σε νεαρή ηλικία.

Η ταινία που διαρκεί 2 ώρες και 18 λεπτά, είναι, ουσιαστικά, ένα οπτικό ποίημα για την αγάπη, τη ζωή, το θάνατο, την εξέλιξη και ενεργά ηφαίστεια. Είναι ένας στοχασμός  στη χάρη και τη φύση και , όπως με όλες τις ταινίες Malick, είναι βαθιά προσωπική.

Η Jolie φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την λαμπερή πρεμιέρα του συζύγου της, αν και μάλλον ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις!
Πηγή: mediasoup.gr