Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne για τον χώρο της μόδας.

Η ίδια, στα 22 της χρόνια, έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο του μόντελινγκ, περπατώντας στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Σε συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η Cara Delevingne αποκάλυψε ότι η βιομηχανία του μόντελινγκ είναι «φρικτή», ενώ τόνισε ότι η καριέρα της βασίζεται κατά κύριο λόγο στα social media, καθώς αν ζούσε στα 90's δεν θα είχε καταφέρει τίποτα.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι απεχθάνεται την πίεση που υφίστανται τα κορίτσια για να παραμείνουν λεπτά και τόνισε ότι κατά το παρελθόν «εξαγριωνόταν» όταν την απειλούσαν ότι θα χάσει τη δουλειά της στην περίπτωση που έπαιρνε κανένα κιλό ή ξενύχταγε διασκεδάζοντας. 

«Είναι απαίσιο να ζεις σε ένα κόσμο όπου θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα σου πει "ο τάδε είπε ότι ήσουν σε πάρτι και σε είδε έτσι και πρέπει να χάσεις βάρος". Με θυμώνει πολύ. Αν δεν θες να με προσλάβεις, μη με προσλάβεις», δήλωσε η Delevingne.

Η ίδια, που άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής της Πόπι, ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο, τόνισε ότι δεν της ήταν εύκολο να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα. «Ήμουν όπως ένα ζώο στο κλουβί. Δεν ήξερα πού βρίσκονταν οι κάμερες και απλώς μετακινούμουν», είπε θέλοντας να περιγράψει τον εαυτό της.