«Εγώ τρώω, μου αρέσει το φαγητό, δεν φαίνεται κάνω καταδύσεις το καλοκαίρι με μπουκάλες», δήλωσε ο Έκτορας Μποτρίνι στην εκπομπή «ΟΛΑ μπιπ».

Ο διάσημος σεφ μιλώντας για την εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» είπε:

Όλες οι μαμάδες μαγειρεύουν καλά για τα παιδιά τους. Ένα κακό φαγητό όταν το έχεις φάει πάνω από δέκα φορές το αγαπάς. Έχω φάει κάτι ξεπλύματα εγώ από μαμάδες φίλων μου… Τώρα είναι τα δύσκολα σε αυτό το παιχνίδι γιατί παίζουμε με τον παράγοντα μαμά. Είναι ισπανικής προέλευσης το παιχνίδι. Σε αυτή την εκπομπή αυτό που μετράει είναι να είσαι γευσιγνώστης όχι γευσιπλάστης. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στο εστιατόριο μου είχαμε παραδοσιακή κερκυραϊκή κουζίνα. To εστιατόριο μου στην Κέρκυρα βγήκε πρώτο στην Ελλάδα φέτος, ενώ στο Χαλάνδρι το εστιατόριο μου πήρε αστέρι Michelin.  Έχω φάει φαγητό που ήθελα να το φτύσω. Πριν η εκπομπή με ταύτισε με κάτι πολύ αυστηρό, έρχονται πελάτες που με γνωρίζουν ξανά. Προσπαθώ να είμαι ο εαυτός μου. Στην κουζίνα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, είναι πολύ νευρική θέλει συνέπεια. 

Και πρόσθεσε:

Η τηλεόραση είναι πολύ πιο σκληρή από το φαγητό. Πάντως έχουμε πολύ ωραίες μαμάδες στο Show. Έχουμε γέλια κλάματα. Γλυτώνω γιατί οι μαμάδες βλέπουν τα λάθη των παιδιών τους. Εμένα ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού μου είναι ο πατέρας μου ότι και να φάει μου λέει αυτό είναι σαβούρα πέτα το. Δεν έχει παραδεχτεί ποτέ κάποιο φαγητό μου. Έχω παραιτηθεί από το εστιατόριο 14 φορές.

 Για την σχέση του με τον μπαμπά του αποκάλυψε: «Εγώ τρώγω μου αρέσει το φαγητό δεν φαίνεται κάνω καταδύσεις το καλοκαίρι με μπουκάλες. Στο Ντουμπάι έχουμε μια ταβέρνα Ελληνική. Μάλιστα με τους Ντουπαγιανούς ανοίγουμε και στην Μύκονο ένα εστιατόριο. Είμαι συνέχεια παντού τρέχω».