Για το πόσο φροντίζει το σώμα της και την εμφάνισή της αλλά και για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό «ΟΚ».

Ο Φίλιππος είναι ο άντρας της ζωής σου;

Κάθε φορά που κάνεις μια σχέση εύχεσαι να είναι ο άντρας της ζωής σου, να κάνεις μαζί του οικογένεια και να είστε ευτυχισμένοι για πάρα πολλά χρόνια. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην δική μου περίπτωση, γιατί δεν θα μπω σε μια σχέση για να κρατήσει έναν μήνα. Εύχομαι, αν τα φέρουν έτσι η τύχη και οι συνθήκες να κάνουμε κάποια στιγμή οικογένεια, αλλά είναι κάτι πολύ μακρινό, που δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά μας. Ειδικά το κομμάτι του γάμου δεν με αφορά καθόλου. Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ στη ζωή μου να φορέσω νυφικό.

Πώς καταφέρνεις να διατηρείς σε άψογη φόρμα το σώμα σου;

Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Μάλλον είναι θέμα γονιδίων γιατί τρέφομαι μόνο με λιπαρά φαγητά και παρ' όλα αυτά δεν παχαίνω. Δεν υπάρχει μέρα που να μη φάω πατάτες τηγανιτές. Αφού καμιά φορά με παίρνουν από περιοδικά που ασχολούνται με την άθληση και την ευεξία και με ρωτούν ποιες είναι οι διατροφικές μου συνήθειες, και τους προτρέπω να μην γράψουν καλύτερα τίποτα, γιατί δεν θα πιστεύουν οι αναγνώστες αυτά που θα διαβάσουν.

Είσαι από τις γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους;

Θα αστειεύεσαι, βέβαια, Έχω έξι χρόνια να πάω στο κομμωτήριο. Από τότε που επανέφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα, δεν ξαναπήγα. Οπότε σε φωτογραφίσεις που μπορεί να με χτένιζε κάποιος φίλος μου κομμωτής, του έλεγα να μου κόψει και λίγο τις άκρες. Για να καταλάβεις, καθαρισμό προσώπου έκανα πρώτη φορά φέτος. Ακόμα και όταν κανονίζω να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ, αναβάλλω τουλάχιστον πέντε φορές το ραντεβού. Γελάω πολύ με τις συνομήλικές μου που δεν τις έχει δει ποτέ κανένας άβαφες. Βλέπω συναδέλφους αλλά και γενικότερα κυρίες της τηλεόρασης που κάθονται ακούνητες και αγχώνονται αν η φούστα τους κάθεται καλά, αν ξεκόλλησε η βλεφαρίδα ή αν το λουράκι του παπουτσιού τους είναι στη θέση του. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τίποτα από όλα αυτά.