Σχεδόν 18 χρόνια είναι μαζί ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, με τις φήμες κατά καιρούς να κάνουν λόγο για χωρισμό ή διαζύγιο. 

«Οι φίλοι μου με πειάζουν και μου λένε: «Μπήκες στο Guinness! Τόσο καιρό δύο τραγουδιστές μαζί, ώρα να χωρίσεις», δήλωσε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε:

Είναι αδύνατον να χωρίσουμε πια... Ο καθένας έχει την ελευθερία του που συνεπάγεται ότι δεν είσαι συνέχεια με τον άλλον και δεν πρέπει κιόλας να είσαι. Πρέπει να φέρεσαι λίγο γκομενικά. Αυτό είναι το μυστικό και στη δική μας σχέση. Θέλω να βγω μαζί σου πρέπει να ντυθώ ωραία, να μυρίζω ωραία, ακόμα τα κάνουμε εμείς αυτά.

«Όταν, έρχεται ένα παιδί όλο το ενδιαφέρον σου πέφτει πάνω του, αλλά όταν μεγαλώσει ξαναπαίρνεις τον αέρα σου κι αν σ’ ενδιαφέρει ο άλλος τον αγαπάς, περνάς ακόμα πιο όμορφα μαζί του. Προσπαθώ να είμαι στην τσίτα γιατί με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, αλλά είμαι και ρεαλιστής. Ξέρω τι θέλω, τι μου γίνεται, γνωρίζω ακριβώς τι μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι που είναι 200 μαζί και πώς να το πιστέψω. Έχω τη διάθεση. Το πιο εύκολο θα ήταν να χώριζα με την Καίτη», είπε.