Για τον σύζυγό της, τα δύσκολα χρόνια στη Γερμανία και τον θάνατο του πατέρας της μίλησε η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντεξή της στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ1.

«Έχω αλλάξει ως άνθρωπος, στο πώς βλέπω τα πράγματα και πώς τα αντιμετωπίζω. Ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές, αν ήταν δυνατό, έσκυβα κι έκρυβα το πρόσωπό μου στο θρανίο, για να μη με βλέπουν. Ήξερα, όμως, ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

Η ίδια συγκινείται όταν διηγείται τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της και το πώς προσπάθησε ν' αντιμετωπίσει το θάνατό του. 

«Μου έμεινε το παράπονο ότι δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη. Τον ρώτησα απλά τι ομάδα είμαστε και μου απάντησε: «Είμαστε Πόντιοι, άρα λίγο ΑΕΚ, λίγο ΠΑΟΚ», είπε.

Όσο για τον Ντέμη Νικολαϊδη είπε: «Με τον Ντέμη ένιωσα για πρώτη φορά γυναίκα» και πρόσθεσε: «Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν τον Ντέμη. Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη».

* Η συνέντευξη θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη.