Μετά την επιτυχημένη τους καριέρα ως ηθοποιοί, οι αδελφές Όλσεν απέσπασαν το βραβείο Σχεδιάστριας της Χρονιάς των Council of Fashion Designers of America (CFDA) Awards.

Η Μέρι- Κέιτ και η 'Ασλεϊ, για δεύτερη χρονιά, βραβεύονται με το συγκεκριμένο βραβείο υψηλής ραπτικής, ανταποκρινόμενες στο σκληρό ανταγωνισμό μεγάλων σχεδιαστών όπως είναι ο Μαρκ Τσέικομπς, ο Μάικλ Κορς και άλλοι μεγάλοι οίκοι.

Οι δίδυμες διέθεταν εξαρχής ένα εντυπωσιακό ταλέντο να επηρεάζουν την βιομηχανία της μόδας και η εμφάνισή τους στην απονομή, υπογράμμισε τη νέα τάση που λανσάρουν: μαύρα σατέν σύνολα και ίσιες μπαλαρίνες αντί ψηλοτάκουνα παπούτσια, όπως συνηθίζεται. Εξάλλου, τα τελευταία δέκα χρόνια οι αδελφές Όλσεν κάθε χρόνο «έκοβαν» μερικά εκατοστά από τα τακούνια τους μέχρι να εμφανιστούν φέτος με τις φλατ μπαλαρίνες τους.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα βραβεία ο Τομ Φορντ κέρδισε το βραβείο 'Ανδρα Σχεδιαστή της Χρονιάς, το βραβείο αξεσουάρ πήρε η Ταμπίθα Σίμονς, ενώ το Διεθνές Βραβείο απονεμήθηκε στον οίκο Βαλεντίνο και στους Μαρία Γκράτσια και Πιερπάολο Σιούρι.