Σχεδόν γυμνή και ιδιαίτερα προκλητική εμφανίστηκε η Jennifer Lopez στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε συναυλία στο πλαίσιο του Mawazine Music Festival κι έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη χώρα, αφού τη θαύμασαν πάνω από 160.000 άνθρωποι!

Ωστόσο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας αποφάσισε να της κάνει μήνυση και να ζητήσει εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το γεγονός ότι επέτρεψε τη μετάδοση του live από τη δημόσια τηλεόραση και το κανάλι 2Μ. Συντηρητικοί κύκλοι μουσουλμάνων αντέδρασαν στη θέα των οπίσθών της και στις προκλητικές τις κινήσεις, θεωρώντας πως προσβάλλουν την αιδώ.

O Υπουργός Eπικοινωνίων Μουσταφά Κάλφι, δήλωσε ότι σχεδιάζει να επικοινωνήσει με την Επιτροπή Δεοντολογίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού για να συζητήσουν τις ηθικές πτυχές της ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης της συναυλίας.

Η 45χρονη σταρ είχε κάνει προκλητική εμφάνιση και μια μέρα πριν τη συναυλία, αφού εθεάθη με πολύ διάφανα και σέξι ρούχα που τόνιζαν τα εσώρουχά της, στη συνέντευξη τύπου του φεστιβάλ.Σύμφωνα με τους νόμους του Μαρόκο, η Lopez θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα εκτεινόταν από ένα μήνα μέχρι δύο χρόνια, σε περίπτωση που κριθεί 'ένοχη.