Σε αποκαλύψεις σχετικά με τις προτιμήσεις της στη διατροφή, τη γυμναστική αλλά και αν θα έκανε αισθητικές επεμβάσεις προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο Yahoo! Beauty.

Η 46χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα σχολείται με την υγιεινή μαγειρική. 

 «Θα ήθελα να κάνω πράγματα που έχουν σχέση με τον τρόπο ζωής. Για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με το βάρος τους θα έκανα τα πάντα για μία νόστιμη δίαιτα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι αρκετά εξοικειωμένη με την κουζίνα.

«Είμαι καλή στην αλχημεία» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Μπορώ να αναμείξω διάφορα υλικά που ταυτόχρονα είναι και πολύ υγιεινά, χωρίς να αισθανθούμε ότι στερούμαστε κάτι». 

Εκτός από την υγιεινή διατροφή, η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρε ότι διατηρεί το σώμα της και χάρη στο πάθος της για γυμναστική. «Η αγάπη μου είναι το τρέξιμο» επισήμανε και συμπλήρωσε:

«Μου αρέσει να κάνω έναν συνδυασμό που περιλαμβάνει 15 λεπτά ποδήλατο, 15 λεπτά ελλειπτικό και 15 λεπτά τρέξιμο. Στο ελλειπτικό ακολουθώ 90 δευτερόλεπτα σπριντ, μετά για 30 δευτερόλεπτα χαλαρή άσκηση και αυτό επαναλαμβάνεται. Τα τελευταία λεπτά κάνω διάλειμμα». 

Παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει στα μάτια του κοινού, η ηθοποιός δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα ενέσιμο. «Είναι ένας ολισθηρός, πολύ ολισθηρός δρόμος. Οι γυναίκες μόλις αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι το νέο φυσιολογικό παρουσιαστικό τους αρνούνται να αποδεχτούν ότι δεν υπάρχει γυρσιμός» σημείωσε. 

Στην πραγματικότητα, η Τζένιφερ Άνιστον δηλώνει ότι αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή της σήμερα, από ό,τι ένιωθε πριν από 20 χρόνια. «Δεν αισθάνομαι πολύ διαφορετικά από ό,τι ένιωθα όταν ήμουν 20 χρόνων, εκτός του ότι αισθάνομαι σωματικά καλύτερα» τόνισε και κατέληξε: «Το ωραιότερο αίσθημα που αντανακλάται προς τα έξω είναι η εμπιστοσύνη και η αγάπη που νιώθω μέσα μου».