Στη Ρώμη πραγματοποιήθηκε προ ημερών ο πιο χλιδάτος γάμος της χρονιάς, καθώς οι γόνοι δύο εκ των πλουσιότερων οικογενειών του κόσμου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Ο λόγος για την 30χρονη Σαμπίν Γκανέμ, κόρη βαθύπλουτου Λιβανέζου επιχειρηματία, και τον 26χρονο Τζόζεφ Γκεντί, γιος του ιδρυτή του διάσημου πρακτορείου φωτογραφιών Γκεντί. Ο γάμος τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στοίχισε το αστρονομικό ποσό των 11.000.000 δολαρίων!

Καλεσμένοι στον γάμο, ο οποίος έγινε στον εντυπωσιακό χώρο της Βασιλικής των Δώδεκα Αποστόλων στη Ρώμη, ήταν πολυεκατομμυριούχοι, γαλαζοαίματοι και κορυφαία ονόματα του χώρου της μόδας.

Ανάμεσα τους η πριγκίπισσα Μπεατρίς, ο Πιερ Κασιράγκι, η Μπιάνκα Μπραντολίνι, αλλά και δύο Ελληνίδες: η Ευγενία Νιάρχου και η Μαίρη Κατράντζου, η οποία είναι φίλη της νύφης και σχεδίασε τα φορέματα που φόρεσαν οι παράνυφες.

Ο  ήλιος ήταν το κεντρικό μοτίβο και γενικά υπήρχε παντού, ακόμα και στο νυφικό της Σαμπίν Γκανέμ, δημιουργία του γαλλικού οίκου Schiaparelli.

Το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε είχε ως θέμα τους «μαγικούς καθρέφτες», γι' αυτό και το φόρεμα της νύφης ήταν στολισμένο με καθρέφτες.