Και, όπως σε όλες τις περιπτώσεις απιστίας διασήμων, η κρυφή αγαπημένη του είναι -πολύ- πιο άσχημη από την γυναίκα του. Το όνομά της είναι Mildred Baena και από δω και πέρα θα βαρεθείτε τόσο να την ακούτε όσο και να την βλέπετε, μιας και σήμερα αποκαλύφθηκε πως η συγκεκριμένη κυρία είναι η μητέρα του νόθου παιδιού του Arnold Schwarzenegger.

Μόλις χθες έγινε γνωστό πως ο πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια διατηρούσε παράνομο δεσμό με την επί 20 χρόνια οικονόμο της οικογένειάς του, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί, πριν ακόμα ξεκινήσει την επταετή θητεία του ως Κυβερνήτης. Το σοκαριστικό αυτό σκάνδαλο, που επηρεάζει τόσο την προσωπική όσο και την πολιτική ζωή του  αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Maria Shriver.

«Καταλαβαίνω και αξίζω όλα τα συναισθήματα θυμού και απογοήτευσης που προκάλεσα στην οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τη Maria, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Ζητώ ειλικρινά συγχώρεση», ήταν η δήλωση μετάνοιας που έκανε ο Schwarzenegger μετά την αποκάλυψη του γεγονότος.