current views are: 1

25 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση07:13

Ιωάννα Λίλη: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον άντρα της!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ιωάννα Λίλη στο περιοδικό You. 

Δημοσίευση 07:13’
αρθρο-newpost

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ιωάννα Λίλη στο περιοδικό You. 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ιωάννα Λίλη στο περιοδικό You. 

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με καλοκαιρινή διάθεση, εντυπωσίασε με την άψογη σιλουέτα της και μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για την σχέση της με… τον καθρέφτη.

Απεριποίητη κυκλοφορείς;

Όχι, αλλά έτσι είμαι εγώ. Ανέκαθεν πρόσεχα την εικόνα μου αλλά δεν με έπιανε τρέλα να ασχολούμαι μόνο με αυτή. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου και θέλω να βλέπω γενικά γυναίκες περιποιημένες. Θεωρώ ότι για τον εαυτό μας πάντα πρέπει να βρίσκουμε λίγο χρόνο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο με έκρινε τις προάλλες ο Λιάγκας όταν πήγα στην εκπομπή του. Μου είπε: Εσείς οι Θεσσαλονικιές το έχετε λίγο παραπάνω το πράγμα… Θα πάτε μέχρι το περίπτερο βαμμένες, ντυμένες με το τακούνι!

Στην κόρη σου που είναι 8 ετών, της τα λες αυτά; Ότι δηλαδή πρέπει να είναι περιποιημένη;

Τα παιδιά μας είναι οι καθρέφτες μας! Πιστεύω ότι η Μαρία έχει υιοθετήσει από μένα πράγματα και βλέπω κιόλας πως αν δεν πάρει την γνώμη μου για κάτι δεν λειτουργεί.

Με ποιο από τα παιδιά σου είσαι περισσότερο “καψούρα” με τη Μαρία ή με τον Ιωάννη;

Η αγάπη για τα παιδιά μου είναι τεράστια και ανιδιοτελής. Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη στη μέση.Με ποιο κάνεις “ζουζουνιές”;

Έχω αγάπη με την κόρη μου και “καψούρα” με τον γιο μου!

Και ο άντρας σου τι μερίδιο παίρνει; 

Ο άντρας μου κρατάει ολόκληρη την καρδιά μου.

Δηλαδή εσύ κρίση στον γάμο σου να φανταστώ ότι δεν έχεις περάσει…

Κρίση όχι. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καβγαδίζουμε κιόλας και ότι όλα είναι μέλι – γάλα σε αυτήν τη ζωή! Θα ακουγόταν εξωπραγματικό εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι έχουμε και στιγμές έντασης τις οποίες, φυσικά, ξεπερνάμε με πολλή συζήτηση και ψυχραιμία. Τα βάζουμε κάτω και προχωράμε, μόνο έτσι σώζεις τη σχέση σου. Με πολλή κουβέντα και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπό σου.


σχετικα αρθρα