Για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου, τον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή και τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό You, η παρουσιάστρια για την κόντρα με την Καινούργιου δήλωσε:

Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη, ούτε πώς, ούτε ιδιαίτερα πράγματα έχω να πω γι’ αυτό. Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία τού να μαντέψω, γιατί αν υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα θα έπρεπε να ενημερωθώ. Πάντως, θα ήθελα εκεί που ξεκίνησε να τελειώσει ιδανικά. Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και γι’ αυτό δεν με στενοχώρησε. Δεν το κρατάω μανιάτικο! Απλώς από περιέργεια θα ήθελα να μάθω από πού ξεκίνησε.

Για τις φωτογραφίες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε:=

Οι φωτογραφίες μού φάνηκαν ωραίες και τρυφερές και θα τις κρατήσω. Αλλά με ενοχλεί αυτό το «σώνει και καλά» ζευγάρι γιατί αυτό είναι η διάθεση των άλλων. Εγώ δεν θέλω να μου φορεθεί κανένας «σώνει και καλά»! Θέλω να έχω την προσωπική μου ελευθερία και να μην περιορίζομαι κι αν θέλω να είμαι τρυφερή και οικεία να το κάνω χωρίς να τρελαίνομαι με το τι θα πει οποιοσδήποτε.

Για όσους έκαναν λόγο για επανασύνδεση με τον Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε:

Δεν ξέρω. Το πιο μαγικό ήταν ότι όταν ήρθε ο Μύρωνας στην εκπομπή το Πάσχα ή όταν βγήκε το δημοσίευμα για μένα και τον Δημήτρη, και στις δύο περιπτώσεις το κείμενο πάντα ξεκινούσε με το «λίγο καιρό μετά το χωρισμό...». Κι όμως έχει περάσει ένας χρόνος και δεν το έχει χωνέψει κανένας. Ίσως επειδή χωρίσαμε σε πολύ χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις, κακίες, μίση. Γενικά πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες αλλά όχι ειδικά στην σχέση αυτή με τον Μύρωνα, γιατί ο καθένας μας δεν ξέρει τι έχει κάνει ο άλλος στη ζωή του. Τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγαπώ κι ό,τι και να έρθει ας έρθει αλλιώς να προσπεράσει...  

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη; Είστε μαζί;

Εσύ βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι είμαστε μαζί; Είμαι σε μια φάση που δεν έχω να ανακοινώσω κάτι για τα προσωπικά μου.