Ενώ άλλες διάσημες κυρίες μιλάνε για το πόσο εύκολα έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κέιτ Χαντσον παραδέχεται πως για εκείνη δεν ήταν και τόσο απλή διαδικασία.

 Η διάσημη ηθοποιός που περιμένει το δεύτερό της παιδί παραδέχεται σε γνωστό περιοδικό ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ να απαλλαγεί από τα 30 περίπου κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης. «Είναι μια πραγματική συναισθηματική περιπέτεια να πρέπει να χάσεις τόσο βάρος» δήλωσε, ενώ παράλληλα ανέφερε πως έχασε τα κιλά κάνοντας 3 ώρες γυμναστική καθημερινά για 3 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της.

Ακόμα, αναφορικά με την πρώτη της εγκυμοσύνη συμπλήρωσε: «Πήρα πάρα πολλά κιλά – είχα φτάσει σχεδόν τα 84. Είναι απίστευτο πόση ενέργεια βρίσκεται συσσωρευμένη σε ένα σώμα και πόσα συναισθήματα ξυπνούν». Πλέον είναι πιο προσεκτική στη διατροφή της, προτιμά πολύ πιο υγιεινά γεύματα και έχει πάρει μόλις 5 κιλά, ενώ είναι ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Κέιτ Χάντσον ανακοίνωσε τον Απρίλιο τον αρραβώνα της με τον πατέρα του παιδιού της, και frontman των Muse, Μάθιου Μπέλαμι. Το πρώτο της παιδί, ο 7χρονος Ράιντερ, είναι καρπός του έρωτα της με τον πρώην σύζυγο της, τον μουσικό Κρις Ρόμπινσον.

πηγή: Yupi.gr