Ο ετεροθαλής αδερφός της Kim Kardashian και σταρ τού δικού του reality show θεωρεί οι σχέσεις του με τον πατέρα του είναι καλύτερες από τότε που εκείνος άλλαξε φύλο.

«Γνωρίζω τον Μπρους (Τζένερ) απο παλιά και δεν τα πήγαινα καλά με τον Μπρους» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Μπρόντι Τζένερ, ετεροθαλής αδερφός της Κιμ Καρντάσιαν γιος του Μπρους. Ο τριαντάχρονος σταρ, που έχει γράψει χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά συμμετέχοντας σε reality πλάι στις αδερφές Καρντάσιαν πριν αποκτήσει δική του εκπομπή, σχολίασε την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας του με τα καλύτερα λόγια. «Τα πηγαίνω πολύ καλύτερα με την Κέιτλιν (το όνομα που πήρε ο Μπρους Τζένερ μετά την αλλαγή φύλου) επειδή η Κέιτλιν είναι ο πραγματικός εαυτός του και ζει επιτέλους της ζωής της ως αυτό που ήταν πάντα»,  εξήγησε ο Μπρόντι ο οποίος αυτό τον καιρό αναλώνεται στην προώθηση της νέας του τηλεοπτικής εκπομπής «Sex with Brody».


Ο Μπρόντι Τζένερ

Στο μεταξύ η Κέιτλιν Τζένερ απολαμβάνει τη νέα της ταυτότητα φωτογραφιζόμενη δεξιά και αριστερά, δίνοντας στη δημοσιότητα τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «I’m Cait», ποζάροντας για το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του Vanity Fair.

 


Από τη φωτογράφιση για το Vanity Fair