Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό εκείνης στο Facebook.

Ήταν γνωστό από καιρό ότι ο γάμος των δύο καλλιτεχνών ήταν βαριά ασθενής∙ μάλιστα, όπως ψιθυρίζονταν, εκείνος έχει ήδη αλλάξει γραμμή πλεύσης και ζει μια καινούργια ζωή στο πλευρό νέας συντρόφου. Και όλα αυτά στο καπάκι δηλώσεων του ίδιου πριν από μερικούς μήνες για  τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω της βαριάς κατάθλιψης  την οποία βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Και, όπως αποδείχθηκε, οι φόβοι των φίλων του ζεύγους επιβεβαιώθηκαν. Η Ευρυδίκη με μια ολιγόλογη δήλωσή της, χωρίς περικοκλάδες για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των δυο τους και χωρίς υπερβολές, έβαλε τέλος στις εικασίες και ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

«Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι. Ευρυδίκη».