Οι κακές γλώσσες αποδίδουν το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ σε αναζωπύρωση του παλιού ειδυλλίου εκείνου με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον χωρισμό του πριν από λίγες ημέρες βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στις Μπαχάμες με τα παιδιά του για να κάνει το απαραίτητο damage control και να μαζέψει τα κομμάτια του. Οι υπόλοιποι παραθεριστές στο θέρετρο όπου έχουν καταλύσει οι δύο ηθοποιοί λένε ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πιο κατηφής και κουρασμένος απ’ ό,τι συνήθως ενώ η Τζένιφερ Γκάρνερ δείχνει  πενταχαρούμενη και ασχολείται με τη διατήρηση της φόρμας της ασκούμενη καθημερινά.

 

 Βέβαια, τα φαινόμενα απατούν και συχνά αυτοί που διαφημίζουν την καλή διάθεση και την ευτυχία τους είναι αυτοί που προσπαθούν κρυφά να συγκολλήσουν τα κομμάτια της ραγισμένης τους καρδιάς.

Αυτό το τελευταίο έχει τη σημασία του μια και φουντώνουν στα ταμπλόιντ οι φήμες ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει έρθει τον τελευταίο καιρό πολύ κοντά με την παλιά του αγαπημένη Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δύο σταρ που η σχέση τους το 2004 έδωσε τροφή στα παγκόσμια μίντια και οι οποίοι ενέπνευσαν πρώτοι την μόδα των «σύνθετων» ονομάτων για ζευγάρια –ποιος δεν θυμάται το μοναδικό Μπένιφερ;

Οι φήμες ξεκίνησαν από το βράδυ της τελετής απονομής των Όσκαρ όταν ο Άφλεκ και η Λόπεζ θεάθηκαν στα παρασκήνια να μιλάνε με την θέρμη και την οικειότητα που συνδέουμε με τα ζευγάρια.