Μια μεγάλη έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη στο Λονδίνο, η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ιστορία των Rolling Stones.

Η έκθεση με τίτλο «The Rolling Stones – Exhibitionism» θα πραγματοποιηθεί στην Saatchi Gallery στις 6 Απριλίου του 2016 και θα περιλαμβάνει ανέκδοτο υλικό που παραχωρεί το ίδιο το δημοφιλές συγκρότημα και περισσότερα από 500 αντικείμενα από την 60χρονη ιστορία τους.

Η συγκεκριμένη έκθεση πήρε τρία χρόνια για να σχεδιαστεί και θα περιέχει αυθεντικά σκηνικά από τις συναυλίες τους και τα αντικείμενα από τα παρασκήνια. Σπάνιες κιθάρες και όργανα, εμβληματικά κουστούμια, σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο που δεν έχουν προβληθεί ποτέ, ημερολόγια και αλληλογραφία, αυθεντικά πόστερ και εξώφυλλα άλμπουμ αλλά και μοναδικές κινηματογραφικές παρουσιάσεις.

Η έκθεση αυτή ακολουθεί μετά από την πολύ πετυχημένη έκθεση του David Bowie στο μουσείο Victoria and Albert στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2013, που μάζεψε περίπου 311.000 επισκέπτες και έσπασε τα ρεκόρ προπώλησης των εισιτηρίων ενώ μετά πήγε στο Σάο Πάολο, το Σικάγο και το Παρίσι (σ.σ που τρέχει αυτή τη στιγμή).

Το συγκρότημα περιοδεύει αυτή την στιγμή στην Αμερική στο πλαίσιο της Zip Code περιοδείας τους και διέψευσε τα σενάρια που θέλουν την εν λόγω έκθεση να σηματοδοτεί και το τέλος της καριέρα τους.