Η σταρ που τραυματίστηκε σοβαρά το 2013 αναρρώνει με Pilates και… selfies.

Μικρή αναδρομή για εκείνους που δεν πολυασχολούνται: Η Lady Gaga το 2013 υπέστη ρήξη συνδέσμου, η οποία την υποχρέωσε να ακυρώσει το τελευταίο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της Born This Way. Η σταρ στις τελευταίες συναυλίες πριν «συνθηκολογήσει» υπέφερε εμφανώς και κάποια στιγμή, όταν τα μικρόφωνα θα έπρεπε να είναι κλειστά, ακούστηκε σχεδόν να κλαίει.

Τελικά η Lady Gaga οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου και έμεινε εκτός «αγωνιστικών» χώρων για καιρό –κοντά δύο χρόνια. Η ανάρρωση αποδείχθηκε και επώδυνη και μακροχρόνια.

Όμως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, η σταρ της pop έχει ξαναβρεί τη φόρμα της και είναι για άλλη μια φορά ετοιμοπόλεμη. «Νιώθω ξανά ο εαυτός μου» γράφει και, με την ευκαιρία, μας δείχνει μερικές ασκήσεις pilates, έτσι για το καλό.

Ενόψει και του γάμου της το επόμενο διάστημα, ευχόμαστε στη Lady να αναρρώσει πλήρως και να μείνει στο εξής μακριά από τα πανύψηλα παπούτσια-σήμα κατατεθέν της, προς αποφυγή και νέων ατυχημάτων.