Οι δίδυμες αδερφές Tiffany και Taliah Sanderson, επιτυχημένα μοντέλα από το Μάντσεστερ, είναι ο εφιάλτης των γειτόνων τους που κατέφυγαν στα δικαστήρια για να τις ξεφορτωθούν.

Είναι 19 χρονών και αντιπροσωπεύονται από ένα από τα πιο μεγάλα πρακτορεία μοντέλων στη Μεγάλη Βρετανία. Ο λόγος για τις δίδυμες αδερφές Sanderson, που μαζί και μόνες μαγεύουν το φακό εκθέτοντας τα κάλλη τους για φωτογραφίσεις μόδας και διαφημίσεις.

Όμως, παρά την «αγγελική» εμφάνισή τους οι δύο νεαρές μόνο άγγελοι δεν είναι. Οι γείτονές τους στο Μάντσεστερ τις κατηγορούν ότι εδώ και επτά χρόνια –η καριέρα των δύο ξεκίνησε πριν καλά καλά φορέσουν τις στολές του γυμνασίου- τους έχουν κάνει τον βίο αβίωτο. Τα πάρτι στο σπίτι τους είναι καθημερινά και διαρκούν μέχρι νωρίς το πρωί, αφήνοντας τους πάντες ξάγρυπνους και οδηγώντας κάποιους σε αναγκαστική μετακόμιση.

Και επειδή κάθε άλλο διάβημα αποδείχθηκε άκαρπο, οι αγανακτισμένοι περίοικοι, μετά από χρόνια bullying, κατέφυγαν στα δικαστήρια. Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι άτακτες Tiffany και Taliah διατάχτηκαν να κάνουν ησυχία από τις οκτώ το βράδυ ως τις οκτώ το πρωί και να μην ενοχλήσουν άλλη φορά τη γειτονιά με φωνές, ουρλιαχτά ή μουσική. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξουν συνέπειες.