Κορυφώνεται η σύγκρουση ανάμεσα στη Σούζαν Νιούτον και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας τροφίμων του εκλιπόντα, Newman’s Own.

Η Σούζαν Κένταλ Νιούμαν, δευτερότοκη κόρη του Πολ, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με τον τρόπο που ο πατέρας της κανόνισε τα της περιουσίας του. Ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός είχε υποσχεθεί στην ίδια και στις τέσσερις αδερφές της ότι θα τους άφηνε μέσες άκρες 30 εκατομμύρια στην καθεμία τους, υπόσχεση που δεν υλοποιήθηκε. Γι’ αυτό και από το 2008, όταν ο μπαμπάκας της έκλεισε τα μάτια του, έχει προσπαθήσει να επανειλημμένα να προσβάλει τη διαθήκη του.

Όμως τις τελευταίες ημέρες τα πυρά της έξαλλης Σούζαν έχει συγκεντρώσει ο παλιός φίλος του πατέρα της Robert Forrester. Ο Forrester, ο οποίος ήταν και ο οικονομικός σύμβουλος του συγχωρεμένου, ανάλαβε μετά τον θάνατό του, με τις ευλογίες του, τη διοίκηση της εταιρείας έτοιμων τροφίμων –είχε αρχίσει τη λειτουργία της με σάλτσες- Newman’s Own. Η εταιρεία πάει πρίμα όμως οι πέντε αδερφές δεν έχουν κανένα λόγο στη διοίκησή της.

Η Σούζαν δηλώνει πως ο πατέρας της τής είχε υποσχεθεί μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. «(Όταν αναγνώστηκε η διαθήκη) νιώσαμε ότι κάποιος τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια μας» λέει και ξαναλέει. Και ορκίζεται πως θα κάνει τα πάντα ώστε να μην είναι όμηρος του Forrester.

Φυσικά, ο Robert Forrester έχει εντελώς διαφορετική άποψη για τα πράγματα: «Ο Πολ ποτέ δεν αντιμετώπισε τη Newman’s Own ως οικογενειακή επιχείρηση. Πριν από χρόνια εξέτασε το ενδεχόμενο να εναλλάσσονται οι κόρες στο διοικητικό συμβούλιο αλλά τελικά το απέρριψε.