Η γυναίκα του βουλευτή των Εργατικών  Simon Danczuk, αφού έγινε διάσημη ποστάροντας «ακατάλληλες» φωτογραφίες της στα social media, τώρα ζητάει και τα ρέστα.

Η ιστορία της Karen Danczuk, συζύγου του δυστυχούς Simon, εργατικού βουλευτή από το Μάντσεστερ, είναι κοινό μυστικό. Τη γνωρίζουν στα πέρατα του κόσμου –και στην Ελλάδα-  αφού η κυρία σε ένα κρεσέντο έλλειψης τακτ φρόντισε επί μήνες να σαμποτάρει την πολιτική σταδιοδρομία του άντρα της, ποστάροντας στους λογαριασμούς της στα  social media εικόνες της με περιβολή αυστηρώς ακατάλληλη για σύζυγο πολιτικού ανδρός. Σε πρώτο πλάνο σε όλες τις εικόνες ήταν τα ευμεγέθη στήθη της ζουμερής Karen.

Στο απόγειο της δόξας της η Karen ποστάριζε μία φωτογραφία της κάθε 28 δευρεόλεπτα. Τελικά ο γάμος της κατέρρευσε υπό το βάρος της επιδειξιμανίας της αλλά και των άλλων ολισθημάτων της –σύμφωνα με τα ταμπλόιντ η τριαντάχρονη αξιοποιούσε τα διαστήματα της απουσίας του άντρα της στο Λονδίνο για να διασκεδάζει με άλλους, ανάμεσά τους και έναν πωλητή αυτοκινήτων που αφηγήθηκε την περιπέτειά τους.

Όμως, το πιο καλό σας το κρατήσαμε για το τέλος. Σε πρόσφατη συνέντευξη που η τέως κυρία Simon Danczuk παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, έδωσε την δική της ερμηνεία στο τέλος του γάμου της. Κατηγόρησε τον άντρα της ότι δεν μπόρεσε να αντέξει τη φήμη της και τη σύγκριση μαζί της.