Η ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της στο ΕΓΩ!Weekly και ξεσπάθωσε εναντίον εκείνων που μετράνε τις γυναίκες με το υποδεκάμετρο.

Η Μαρία Κορινθίου δεν υπήρξε ποτέ συλφίδα. Οι πολυπληθείς fans της το γνωρίζουν και τους καλαρέσει –δεν είναι όλοι οι άντρες οπαδοί του απισχνασμένου look, ίσα-ίσα. Όμως, οι επιθέσεις που δέχεται για το βάρος της την έβγαλαν τελικά από τα ρούχα της. Αγανάκτησε η γυναίκα και τα είπε χύμα και τσουβαλάτα στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ!Weekly. Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:

«Είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια με το σώμα μου και τον εαυτό μου και άλλες φορές που δεν με ενδιαφέρει. Είμαι αυτή που είμαι, με τα μειονεκτήματά μου και τα πλεονεκτήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο άλλος. Φυσικά θέλω να αρέσω , αλλά κυρίως να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολεί αν θα σχολιαστούν τα κιλά μου ή αν έχω κυτταρίτιδα. Για εμένα αυτά είναι μικρά και ανούσια, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα ως λαός. Δηλαδή θα ασχοληθούν με το πόδι μου ή το μπράτσο μου; Αυτό δείχνει μικροπρέπεια. Ακούω στην παραλία να λένε για άλλες γυναίκες ''αχ, κοίτα την πώς πάχυνε''. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άξεστοι. Δεν έχουν παιδεία. Προσωπικά είμαι περήφανη και για τα μπουτάκια μου και για τα... οπίσθια μου».