Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί» για την προσωπική του ζωή, την άποψή του για το γάμο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Για τον hair stylist του «Dancing with the Stars», o 43χρονος ηθοποιός είπε: «Ο Τρύφωνας είναι το καλύτερο παιδί. Το καλύτερο κούρεμα μου το έχει κάνει ο Τρύφωνας και ο Τάκης Ζαχαράτος».

 Στη συνέχεια, τόνισε πως δε θα εμπλακεί ποτέ ερωτικά με μία κάτοικο του δήμου όπου πολιτεύεται: «Δεν θα φλερτάρω ποτέ όσο και αν το θέλω στην Ανατολική Φθιώτιδα. Για ’μένα είναι νόμος!», ενώ υπογράμμισε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Τέλος, η πιο δύσκολη στιγμή του ηθοποιού ήρθε στα 35 του, όταν πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με καρδιακές αρρυθμίες. Αυτό τον οδήγησε τρεις φορές στο χειρουργείο. Μάλιστα, την πρώτη φορά η διάρκειά του έφτασε τις 9 ώρες! Παρόλα αυτά, ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει πως δεν θυμάται και πολλά από τότε τονίζοντας πως έχει αφήσει πίσω του το γεγονός, αν και εκείνη την στιγμή είχε φοβηθεί πολύ.


Πηγή: yupi.gr