Πέντε μόνο live απομένουν για να ολοκληρωθεί το επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του έχουν βάλει τα δυνατά τους για να μας εντυπωσιάσουν.

Στο όγδοο «Dancing with the stars», την Κυριακή 22 Μαΐου, οι άντρες θα χορέψουν τσα τσα τσα και οι γυναίκες αργεντίνικο τάνγκο. Ο Τρύφων Σαμαράς θα χορέψει το «Vogue» της Μαντόνα. Ο Αργύρης Αγγέλου το «Addicted to love» του Ρόμπερτ Πάλμερ, ενώ η Νάντια Μπουλέ το τραγούδι της Γλυκερίας «Τα απογεύματα τα άδεια».

Μάλιστα στα μέσα της εβδομάδας, η 26χρονη διαγωνιζόμενη, κατά τη διάρκεια της πρόβας της, είχε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς συνάντησε από κοντά την Γλυκερία. Σχετικό απόσπασμα από την συνάντησή τους θα δούμε και στο εισαγωγικό βίντεο της Κυριακής, πριν η ίδια βγει στο stage να χορέψει.

Καλεσμένη του σόου αυτήν την Κυριακή είναι η νεαρή τραγουδίστρια Νίκι Πόντε.

Να αναφέρουμε ότι πριν από τον τελικό της 12ης Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο live την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Τα πέντε ζευγάρια που θα βρίσκονται ακόμη στο σόου θα χορέψουν με τραγούδια της δικής τους επιλογής. Επιπλέον θα διαγωνιστούν στη διαδικασία του Dance marathon, κατά την οποία θα χορέψουν όλοι συγχρόνως στη σκηνή το ίδιο τραγούδι. Οι κριτές θα αποκλείουν ένα ένα τα ζευγάρια μέχρι να μείνει εκείνο το οποίο θα κερδίσει επιπρόσθετους πόντους στην τελική βαθμολογία του. Όμως, σ’ αυτό το live θα γίνουν δυο αποχωρήσεις, ώστε τον τελικό να φθάσουν δυο ζευγάρια όπως και πέρυσι.

πηγή: Yupi.gr