Τους τελευταίους  πέντε μήνες είναι ζευγάρι  με τον δημοσιογράφο Φώτη Βαλλάτο, εκείνη όμως αποφεύγει -όπως πάντα- να αναφέρεται στη σχέση της, Γιατί; . «Δεν νιώθω άνετα να μιλάω με αγνώστους για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία. Είναι τόσο σταθερή αυτή μου η στάση δέκα χρόνια πια, που σχεδόν εκπλήσσομαι που αναρωτιέστε γιατί αποφεύγω να απαντήσω!», λέει, ενώ δηλώνει ευτυχισμένη: «Ω ναι! Είμαι και εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ υγιείς. Όταν δεν είμαι καλά, αυτό σκέφτομαι και ισιώνω»! Το μόνο που  λέει είναι ότι ο λόγος που  οι προηγούμενες σχέσεις της δεν  κρατήθηκαν ήταν η έλλειψη ταλέντου «και από τις δυο πλευρές…»

Την περίοδο αυτή μένει στη Θεσσαλονίκη για  τη θεατρική παράσταση στην οποία  πρωταγωνιστεί: «Το ημέρωμα της στρίγγλας». Πως είναι μια τυπική μέρα της; «Μετά το θέατρο  βόλτα με τους φίλους μου στην εξωτική Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει όμως πολύ και να είμαι μόνη μου στο ξενοδοχείο που μένω τους τελευταίους πέντε μήνες, διαβάζοντας, κοιτώντας στο Internet, βλέποντας ταινίες. Μου άρεσε πάντα να περνάω και έτσι τα βράδια μου».

Επόμενος στόχος της είναι απλά: «να είμαι χαρούμενη». Όσο για την απαισιοδοξία που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη χώρα μας; «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος απολύεται, ότι ο αριθμός όσων δύσκολα επιβίωναν μεγαλώνει και θα μεγαλώσει αλλά τουλάχιστον να γίνουμε λιγότερο σαχλοί. Δηλαδή δεν θα βάλω και τα κλάματα που ο Έλληνας σήμερα πηγαίνει δύο φορές μόνο την εβδομάδα στα μπουζούκια, ενώ παλιά πήγαινε καθημερινά. Κατά τα άλλα καλή τύχη σε όλους.»

πηγή: Protothema