current views are: 4

16 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση13:33

Η Πένυ Σκάρου έπεσε ξανά θύμα τροχαίου!

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για την Πένυ Σκάρου.

Δημοσίευση 13:33’
αρθρο-newpost

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για την Πένυ Σκάρου.

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για την Πένυ Σκάρου.

Έναν χρόνο μετά το τροχαίο που την οδήγησε στο να χάσει το ένα της πόδι και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, η τραγουδίστρια έπεσε ξανά θύμα τροχαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Πένυ Σκάρου, την περασμένη Πέμπτη βρισκόταν με το διθέσιο αυτοκίνητό της στο Μοσχάτο, κατευθυνόμενη προς τη μουσική σκηνή που κάνει live εμφανίσεις. Ήταν σταματημένη σε ένα STOP, όταν ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώθηκε στο πλάι του οχήματος της. Ευτυχώς, άνοιξαν οι αερόσακοι και η Πένυ σώθηκε από θαύμα.

Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο ήταν σοκαρισμένη, είχε κάποιες γρατζουνιές και ζαλιζόταν. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει με αυτό στο νοσοκομείο (καθώς έρχονταν στη μνήμη της όλες οι άσχημες εικόνες από το προηγούμενο τροχαίο που είχε). Στο σημείο, όμως ήρθε μια φίλη της που την παρέλαβε και την συνόδευσε στο Ασκληπιείο Βούλας για προληπτικές εξετάσεις. Όσο για το αυτοκίνητό της; Αυτό είχε σοβαρή ζημία και έγινε σμπαράλια…

Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως το νέο τροχαίο της τραγουδίστριας έγινε ένα χρόνο μετά το προηγούμενο σοβαρό τροχαίο που είχε. Συγκεκριμένα στις 28 Ιουνίου του 2014, οδηγούσε το μηχανάκι της στην Οδό Πειραιώς, όταν ένα αυτοκίνητο την χτύπησε και την εγκατέλειψε. Η Πένυ τότε ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και έχασε το ένα της πόδι, αλλά δεν το έβαλε κάτω…. Όπως και τώρα άλλωστε.


σχετικα αρθρα