«Δεν είχα φίλους από τον χώρο και γι' αυτό δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη, όταν κάποιοι με άφησαν» τόνισε στο You η Χρύσπα.

-Ούτε... γλειψιματίες;

«Ποτέ! Είχα πάντα φίλους δίπλα μου που μου έλεγαν την αλήθεια».

-Ποιος είναι ο φίλος σου που τον έχεις πάντα δίπλα σου;

«Ένας συμμαθητής μου. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν έρχεται στην Αθήνα συχνά αλλά ξέρω ότι όταν θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα του ζητήσω κάτι, θα είναι πάντα εκεί...»

-Καλάμι καβαλήσει;

«Για κάποιους μπορεί να το καβάλησα. Έχω κινδυνέψει νομίζω κάποια περίοδο να την ..ακούσω λίγο, αλλά το απέφυγα. Το κίνητρό μου όταν ξεκίνησα να κάνω τη δουλειά αυτή δεν ήταν να γίνω γνωστή, ούτε να είμαι συνέχεια στα περιοδικά. Το celebrity δεν το δουλεύω καθόλου! Ζω φυσιολογικά τη ζωή μου».

-Φιλίες στον χώρο έχεις κάνει;

«Όχι, μόνο συνεργασίες έχω κάνει που μου έχουν αποφέρει πάρα πολύ καλά πράγματα και μια καλή τυπική σχέση στη συνέχεια. Και είναι επιλογή μου γιατί θέλω την καθημερινότητά μου μακριά από όλα αυτά».

-Θα έπρεπε να έχεις κάποια...

«Λογικά ναι! Αλλά αν δεν έχεις να συζητήσεις κάτι με αυτούς τους ανθρώπους, γιατί κινούνται σε μια άλλη σφαίρα και εγώ σε μια άλλη; Δεν έχω την φλόγα του σταρ, δεν ανησυχώ να είμαι Νο1 στα περιοδικά. Δυστυχώς οι περισσότεροι καλλιτέχνες του χώρου κινούνται σε αυτήν τη λογική. Κοιμούνται και ξυπνάνε και το μέλημά τους είναι αυτό!»

-Ούτε είχες κόντρες;

«Αυτά τα σιχαίνομαι. Θεωρώ ότι σου τρώνε χρόνο και ενέργεια. Αν μου είσαι τελείως αδιάφορος, δεν θα ασχοληθώ μαζί σου».