Η Kylie Jenner ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της με το ίδιο μαγιό που φορούσε η αδερφή της Kylie σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Ότι οι αδερφές Τζένερ, κόρες του Μπρους που έγινε Κέιτλιν και ετεροθαλείς αδερφές της Κιμ (Καρντάσιαν), είναι κολλητές το γνωρίζαμε –φρόντισε γι’ αυτό το reality show όπου εμφανίζονται δίπλα στα πιο αναγνωρίσιμα μέλη της οικογένειάς τους. Όμως, τώρα μαθαίνουμε πως, εκτός από σπίτια, παρέες και τηλεοπτικά στούντιο, οι δύο εκκολαπτόμενες σταρ της πασαρέλας και των εξωφύλλων μοιράζονται και την ίδια γκαρνταρόμπα.

Το γεγονός φυσικά θα είχε μηδαμινό ενδιαφέρον αν το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας δεν ήταν τόσο γαργαλιστικό όσο το μαγιό της φωτογραφίας (της εταιρείας Agent Provocateur, μοντέλο Dakotta) που ένα κρύβει και δύο αποκαλύπτει.

Η νεαρή Κένταλ, μοντέλο με φανατικούς θαυμαστές και πελάτες μεταξύ των πιο γνωστών παρισινών οίκων μόδας, φωτογραφήθηκε με το εν λόγω μοντέλο πριν από μερικούς μήνες για το περιοδικό Allure. Τη φωτογράφιση υπέγραφε ο Μάριο Τεστίνο και ήταν όσο έπρεπε σέξι, στο πλαίσιο της ευπρέπειας.

Όμως η δεκαεπτάχρονη Κάιλι ενσάρκωσε –νομίζουμε- με μεγαλύτερη επιτυχία το όραμα του σχεδιαστή του μαγιό. Φορεμένο από εκείνη το σκανδαλιστικό ένδυμα παραλίας αναδεικνύει όλες τις δυνατότητες του πλούσιου μπούστου της και προκαλεί μοιραία τη σύγκριση.