Η κόρη του big boss της Formula 1 με τις θεϊκές αναλογίες και τη σκανδαλώδη ζωή παραθερίζει με τον άντρα της και το παιδί της στη Μύκονο και φωτογραφίζεται με φόντο τη Δήλο και το ηλιοβασίλεμα.

Είναι το ενδέκατο ταξιδάκι αναψυχής που απολαμβάνει από την αρχή του χρόνου η τριάντα ενός ετών Ταμάρα με την κόρη της που δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το δεύτερο έτος της ηλικίας της και τον επιχειρηματία σύζυγό της. Και αυτή τη φορά τα βήματά τους τούς οδήγησαν στη Μύκονο,  για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα και να διαφημίσουν τις χάρες του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η Ταμάρα λοιπόν, ο σύζυγός της Τζέι Ρούτλαντ και η κορούλα τους Σοφία έφτασαν στο νησί των ανέμων με ιδιωτικό αεροσκάφος και από τότε περνούν ζωή χαρισάμενη, την οποία περιγράφουν αναλυτικά στα social media ενώ ο βρετανικός και ο ιταλικός Τύπος έχει πλημμυρίσει με φωτογραφίες της χυμώδους Ταμάρα.

Και επειδή κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αναρωτηθείτε «ποια είναι η Ταμάρα;», η απάντηση είναι μία: Πρόκειται για την κόρη του αφεντικού της Formula 1, Μπράιαν Έκλεστον, του βρετανού μεγιστάνα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται αναμεμειγμένος σε έναν κυκεώνα σκανδάλων. Ο Μπέρνι λοιπόν, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια,  κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αντιπαθής ανθρώπους στον πλανήτη όταν εξέφρασε –διαδοχικά- τις απόψεις ότι: 1. Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται στα άσπρα όπως και οι υπόλοιπες οικιακές συσκευές. 2. Ο Χίτλερ ήταν αποτελεσματικός και 3. Ότι ο γιος του ιδρυτή του British Union of Fascists, Μαξ Μόσλεϊ, θα ήταν ό,τι πρέπει για το αξίωμα του βρετανού πρωθυπουργού.