Η σαραντατριάχρονη Λίζα  απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ίμπιθα επιδεικνύοντας τα πλούσια προσόντα της (για να σκάσει η Αμάλ).

Η ίδια δήλωσε πριν από δυο-τρία χρονάκια ότι θα τη θυμούνται πάντα ως «πρώην» του ωραίου Τζορτζ –«θα το γράψουν και στον τάφο μου» δήλωσε αστειευόμενη σε συνέντευξή της πριν από κάποιο καιρό. Άδικο θα πείτε. Διότι η ωραία Λίζα έχει να επιδείξει πολλές επαγγελματικές επιτυχίες στην εικοσαετή καριέρα της. Μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός με περισσότερους από 1,1 εκατομμύριο ακροατές καθημερινά,  τηλεοπτική προσωπικότητα με μεγάλη αποδοχή, η ζουμερή Λίζα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή «πρώην», έστω και του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Λίζα που αρέσκεται να αποκαλεί τον εαυτό της «κορίτσι της διπλανής πόρτας» ευχήθηκε πέρυσι στον σταρ «καλή τύχη» για τον γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν. Όμως, όσο να ‘ναι, ενοχλήθηκε. Διότι άλλο να είσαι η πρώην ενός ορκισμένου εργένη και άλλο η πρώην ενός καλοπαντρεμένου που περιφέρει την φωτογενή και καλοαναθρεμένη σύζυγό του στα πέρατα του κόσμου –μια πικρία την αισθάνεσαι.

Είπε λοιπόν κι αυτή να δείξει τη αξίζει. Και μέχρι να αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της, αποσύρθηκε στην Ίμπιθα με τις φίλες της όπου συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της και τη ζουμερή σιλουέτα της. Σε σημείο που κάποιοι δημοσιογράφοι να αναρωτιούνται: Τζορτζ, το σκέφτηκες καλά;