Η ηθοποιός δηλώνει ότι ο έρωτας είναι το ελιξίριο της νεότητας και της λάμψης και το αποδεικνύει με τις super sexy εμφανίσεις της.

Η μικροσκοπική ηθοποιός -1,60 με τα τακούνια και πολλά λέμε- έγινε διάσημη για τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση». Έκτοτε οι εμφανίσεις της στην οθόνη περνάνε απαρατήρητες, σε αντίθεση πάντα με τις live εμφανίσεις της σε γκαλά, ιστιοπλοϊκά και παραλίες. Εκεί ουδείς δύναται να αμφισβητήσει τα ταλέντα της φλογερής Λατίνας (η καταγωγή της οικογένειάς της είναι από το Μεξικό) η όποια, ό,τι της λείπει σε ύψος, το καλύπτει επάξια σε καμπύλες και νάζι.

Το να απαριθμήσουμε τις φορές που η Λονγκόρια αναδείχθηκε Sexiest Woman Of The Year είναι άσκοπο. Δεν υπάρχει περιοδικό στον πλανήτη που να μην την έχει βραβεύσει και άνθρωπος που δεν την έχει θαυμάσει –άλλωστε φροντίζει και η ίδια να τροφοδοτεί τους θαυμαστές της με πόζες της με μπικίνι στα πιο «φωτογενή» παραλιακά θέρετρα, ανάμεσά τους και η Μύκονος.

Οι φετινές εξορμήσεις της Εύα Λονγκόρια στην Ευρώπη ήταν όσο καυτή αναμένονταν. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε στο Κάπρι, στη Μαρμπέγια, στην Ίμπιθα με τα αγαπημένα της μικροσκοπικά μπικίνι, αποδεικνύονταν ότι, κι αν έκλεισε τα σαράντα (τον Μάρτιο), ποτέ δεν ήταν σε καλύτερη φόρμα.