Ένα διήμερο μετά από την ανακάλυψη ενός νεκρού άντρα στην πισίνα του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες μετά από πάρτι, οι κόρες της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις το «έκαψαν» στη Νέα Υόρκη.

Η ανακάλυψη του σώματος ενός νεκρού άντρα στην πισίνα του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες –του σπιτιού το οποίο μοιράζονται με τη μητέρα τους- έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Βέβαια, υποτίθεται πως το ατυχές περιστατικό συνέβη εν τη απουσία τους από την πόλη, στη διάρκεια ενός πάρτι που οργάνωσε η προσωπική βοηθός της Ντέμι Μουρ χωρίς την εξουσιοδότηση της οικογενείας.

Τη συγκεκριμένη εκδοχή των γεγονότων όμως αμφισβητεί πολύς κόσμος, μιας και, όπως λένε οι γείτονες, τα θορυβώδη πάρτι με άφθονο αλκοόλ ήταν ρουτίνα στην οικία της ηθοποιού με πρωταγωνίστριες τις τρεις κόρες της, την Σκάουτ, την Ράμερ και την Ταλούλα. Οπότε, κατά τις ίδιες πηγές, το δυστύχημα ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.


Στιγμιότυπο από πάρτι στην πισίνα στο σπίτι της Ντέμι Μουρ.

Η Ντέμι Μουρ, η οποία ενδέχεται να βρεθεί στα δικαστήρια για τον θάνατο του νεαρού, δήλωσε συντετριμμένη από το γεγονός και αιφνιδιασμένη από τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη της. Όμως, η «συντριβή» της δεν ήταν ικανή να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι της όσο διαρκεί η ανάκριση για το δυστύχημα. Αντίθετα συνέχισε τις διακοπές της στη Νέα Υόρκη όπου συνάντησε τις κόρες της για να περάσουν οικογενειακά τα γενέθλια της Σκάουτ.


Φωτογραφία που δημοσίευσε η Σκάουτ στον λογαρισμό της στο Instagram για να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία στα social media.

Η εικοσιτετράχρονη κόρη της Ντέμι και του Μπρους Γουίλις επέλεξε να γιορτάσει την επέτειο με ένα πάρτι στο δημοφιλές μπαρ-καταγώγιο La Caverna μαζί με τις αδερφές της, τη Κάρα Ντελαβίν, τη Λίλι Ντόναλτσον, τη Στέλλα Μάξγουελ και άλλα μέλη του jet-set.


Φωτογραφία που δημοσίευσε η Ταλούλα από το πάρτι στη Νέα Υόρκη.