Είναι κούκλα, ατρόμητη, φτυστή η Jessica Alba και ονειρεύεται να βρεθεί στη Ζάκυνθο για να κάνει BASE jumping στο φημισμένο Ναυάγιο.

Η εικοσιεξάχρονη στις φωτογραφίες δεν είναι απλά άλλη μια χαριτωμένη φατσούλα, ούτε καν άλλη μια καλλίγραμμή γυναίκα. Είναι πρωταθλήτρια του BASE jumping, ενός extreme sport για ανθρώπους με νεύρα από ατσάλι το οποίο έχει οδηγήσει πολλές φορές στο θάνατο. Φέτος μάλιστα συμπληρώνει δέκα χρόνια εντυπωσιακών επιδόσεων με χιλιάδες πτώσεις στο ενεργητικό της. Κι όταν το σημείο όπου βρίσκεται δεν προσφέρεται για BASE jumping, τότε παρηγορείται με αναρρίχηση, ελεύθερες πτώσεις και άλλα τινά.

Κι επειδή είναι δύσκολο να ζήσει κανείς αθλούμενος μόνο, η Clair Marie αντικαθιστά επαγγελματικά σταρ του σινεμά σε απαιτητικές σκηνές όταν το θάρρος τους τις εγκαταλείπει. Μάλιστα, η Τζέσικα Άλμπα αποτελεί μόνιμη πελάτισσα της τολμηρής Clair, λόγω και της ομοιότητα ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Στα διαλείμματα ασχολείται με το modeling.

Τα κατορθώματα της Clair Marie μπορείτε να τα θαυμάσετε στο σάιτ της http://basegirl.com/ . Σε αυτό η αθλήτρια έχει αναρτήσει μια φωτογραφία της παραλίας Ναυάγιο στη Ζάκυνθο. Όπως σημειώνει από δίπλα είναι το όνειρό της να βρεθεί εκεί για να κάνει BASE jumping και βουτιές.