Μια νέα διαμάχη φαίνεται να ξεσπά στο Χόλιγουντ, ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Τσάζ Μπόνο, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με την κόρη του ζευγαριού, Σιλό. Ο Τσαζ Μπόνο, που είναι γιος της τραγουδίστριας Σερ, είχε γεννηθεί κορίτσι αλλά υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου 2 χρόνια πριν.

Η 45xρονη διάσημη σταρ φαίνεται να είναι φανερά ενοχλημένη από τις δηλώσεις του 42χρονου Τσαζ σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου σχολιάζοντας το στιλ ντυσίματος της κόρης του ζεύγους Πιτ-Τζολί, που την κάνει να μοιάζει πιο πολύ με αγοράκι, ανέφερε: «Θα μου άρεσε πολύ να τους μιλούσα σχετικά με την Σιλό. Τουλάχιστον να μάθουν κάποια πράγματα, μήπως και ποτέ τα χρειαστούν...»

Άνθρωποι από το περιβάλλον του διάημου ζευγαριού, δηλώνουν: «Ο κόσμος συζητά για το σεξουαλικό προσανατολισμό της Σιλό, απλά και μόνο επειδή ντύνεται σαν αγοράκι. Είναι απόλυτα γελοίο. Δεν είναι καν 5 ετών και έχει ήδη στοχοποιηθεί, σαν να περνάει κρίση ταυτότητας»

Το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! έχει έρθει σε επαφή με άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού που δηλώνουν: «Έτσι όπως το β λέπει η μικρή είναι απόλυτα λογικό για την ηλικία της», γεγονός που δεν προβληματίζει ούτε την ίδια την Αντζελίνα, η οποία μάλιστα μίλησε πρόσφατα για το θέμα εξηγώντας: «Θέλει να μοιάζει με αγοράκι. Της αρέσει οτιδήποτε αγορίστικο και νομίζει ότι είναι ένας από τους αδελφούς της».

πηγή: Yupi.gr