Η σταρ γιόρτασε το γεγονός με την οικογένειά της, τους φίλους της και όσο λιγότερα ρούχα ήταν δυνατόν.

Μπορεί το Τζενιφεράκι να είχε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της για τον εορτασμό των γενεθλίων της, όμως τα πράγματα δεν κύλισαν όπως θα τα ήθελε.

Η σταρ που έγινε την Παρασκευή 46 χρονών είχε προγραμματίσει δύο «γιορτές»: μία σε κλειστό κύκλο με τις κολλητές φίλες της και τα συγγενικά της πρόσωπα ανήμερα της επετείου και μία ακόμα, ανοιχτή, στην οποία ήταν προσκεκλημένοι γνωστοί από τη showbiz και λοιποί παρατρεχάμενοι την επομένη.

Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι του ζαχαροπλαστείου στο οποίο η Λόπεζ είχε παραγγείλει τα απαραίτητα για τη γιορτή έμπλεξαν τις δύο εκδηλώσεις κι έτσι η τούρτα που έπρεπε να παραδοθεί στο κλαμπ όπου γινόταν το πάρτι της τραγουδίστριας το Σάββατο το βράδυ καθυστέρησε δραματικά.

Όταν τελικά έφτασε στον προορισμό της, η σταρ έσβησε τα κεράκια και αντάμειψε τους φίλους της για την υπομονή τους με ένα θερμό φιλί στον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ.

Όμως, το κλου της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το διαφανές φόρεμα της Λόπεζ. Το μοντελάκι, έργο του Bao Tranchi, άφηνε ελάχιστα στη φαντασία και αναδείκνυε με κάθε μεγαλοπρέπεια το σημείο εκείνο της ανατομίας που έκανε διάσημο το κορίτσι από το Μπρονξ.