Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον φετινό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ και της Μις Ελλάς να ακυρώνετα… και ο λόγος; Μα φυσικλά η οικονομική δυσχέρεια των καναλιών που τώρα φαίνεται πως θα επηρεάσει και την ομορφιά.
Ο υπεύθυνος για τα καλλιστεία στην χώρα μας Βασίλης Πρεβελάκης, όταν τον ρωτούν σχετικά, αποφεύγει να δώσει απαντήσεις, και όταν πιέζεται, αναγκάζεται να αποκαλύψει πως ούτε και ο ίδιος ξέρει ακόμα αν θα γίνει ο φετινός διαγωνισμός, καθώς το κανάλι που καλύπτει το γεγονός δεν του έχει πει ακόμα τίποτα.

Τώρα, από κει κα πέρα προκύπτει ένα άλλο μεγάλο ερώτημα. Γίνεται Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος χωρίς ελληνίδα υποψήφια το 2011; Όπως υποστηρίζει ο κ. Πρεβελάκης αν τα καλλιστεία γίνουν Σεπτέμβριο δεν προλαβαίνει, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο και είναι υποχρεωμένος να στείλει υποψήφια για την Μις Υψήλιος, που πρέπει να δηλωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Άννα Πρέλεβιτς θα παραμείνει για κάποιο τουλάχιστον καιρό ακόμα η τελευταία εστεμμένη μιας και δεν έχει που να παραδώσε τον τίτλο. Όταν η ίδια ερωτάται για το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί να παραδώσει σε άλλη, εμφανίζει άγνοια και απορία.

πηγή: Newstoday