Στα 48 της χρόνια, η Βίκυ Κουλιανού αποδεικνύει πως διατηρεί επάξια τον τίτλο «Τζάγκουαρ» που της είχε χαρίσει ο Νίκος Μαστοράκης.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για όλα στο περιοδικό You και φωτογραφήθηκε σε πόζες που «κόβουν» την ανάσα.

Τη μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής πότε την πέρασες;

Πριν από 4 χρόνια πέρασα μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί έχασαν τον μπαμπά μου και τις γιαγιάδες μου, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ήταν σοκαριστικό. Μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν είμαστε τίποτα. Συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει να κάνω όνειρα για το αύριο. Δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα ζώντας σε μία χώρα που περνάει κρίση. Ξεκινάω λοιπόν τη μέρα μου με θετική ενέργεια και με ανθρώπους που με ευχαριστούν, γιατί τίποτα δεν είναι για πάντα, νομίζουμε ότι είναι. 

Έχεις εξοικειωθεί με την ιδέα του θανάτου μετά από τόσες απώλειες;

Νομίζω πως κανένας άνθρωπος δεν εξοικειώνεται με αυτό. Έχω καταφέρει να «παγώσω» τον πόνο ασυναίσθητα, όταν έχασα τον μπαμπά μου δεν μπορούσα να κλάψω, μου πήρε καιρό για να εκδηλώσω τον πόνο μου, και εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει ένας μηχανισμός μέσα σε όλους τους ανθρώπους που μπορεί να «παγώσει» τα πράγματα για να σε προστατεύσει. Είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, δεν ήταν ένας τυπικός πατέρας που τα κάνει όλα για την μοναχοκόρη του, ήταν λίγο μποέμ, λίγο πιο στον κόσμο του, αλλά ήταν για εμένα ο αγαπημένος μου. Αυτό, λοιπόν το «πάγωμα» του συναισθήματος βλέπω ότι μπορώ να το ανακαλώ σε μία φιλία, σε μία ερωτική σχέση ή σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Όλες οι κοπέλες θέλουν κάποια στιγμή να φορέσουν νυφικό!

Δεν το πιστεύω, έχω πάρα πολλές φίλες και γνωστές και ειλικρινά οι γυναίκες δεν το θέλουν πια αυτό... Εάν μιλήσεις μαζί τους πραγματικά είναι το τελευταίο που σκέφτονται.

Τι σε κάνει να μην ονειρεύεσαι να ντυθείς νύφη;

Μου συνέβη μόνο μία φορά παλαιότερα και τότε πέρασε από το μυαλό μου γιατί η σχέση που είχα ήταν πολλά χρόνια, αλλά κάτι με φρέναρε, με τρόμαζε. Ήμασταν 7,5 χρόνια μαζί, όχι ότι οι άλλες σχέσεις που είχα ήταν μικρές, 3-4 χρόνια... Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Όταν σκέφτηκα το γάμο παράλληλα έτρεχαν στο μυαλό μου χιλιάδες άλλα πράγματα και σ" εμένα και στον σύντροφό μου. Δεν προλαβαίναμε, όμως, και μετά χωρίσαμε...(γέλια)

Ονειρεύεσαι τον παντοτινό έρωτα;

Αυτό είναι μια ουτοπία. Στους 4-5 μήνες πρέπει να αρχίσεις να παλεύεις για την σχέση και να κάνεις πράγματα. Πρέπει να συνεχίσεις να φλερτάρεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, πρέπει να τον εκπλήσσεις, δεν γίνονται αυτά, είναι μόνο στις ταινίες του σινεμά!

Θεωρείς ότι όλες οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης;

Δεν με τρομάζει αυτό, αλλά έτσι είναι. Σε μια σχέση, ας πούμε, θα πρέπει να ανανεώνεσαι, να κάνεις πράγματα καινούρια για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Δεν είναι πολύ εύκολο αλλά όταν βρεις κάποιον με τον οποίο αισθάνεσαι ότι είναι ο άνθρωπός σου εννοείται ότι μπορείς να κάνεις πολλά γι" αυτόν και χωρίς να παντρευτείς.

Στον πρώτο σου γάμο παντρεύτηκες σε εκκλησία;

Ναι, κανονικά. Όμως, μόνο αυτό έγινε κανονικά γιατί αντέξαμε 4 μήνες, μέναμε με τους γονείς μας, δεν έχω καταλάβει γάμο από αυτό το πράγμα. Ήμασταν δύο παιδάκια που πήγαν, έβαλαν ένα κοστούμι και ένα νυφικό...

Εσύ δεν βρήκες ποτέ το άλλο σου μισό;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μου μισό. Μου κάνει πολύ παραμύθι. Έχω διαβάσει και ένα βιβλίο για το άλλο μας μισό που υποστηρίζει ότι είναι ο εντελώς αντίθετος άνθρωπος από εμάς, εξάλλου τα ετερώνυμα έλκονται. Σίγουρα έχω υπάρξει με ανθρώπους που πραγματικά ήταν άψογοι και περάσαμε τέλεια. Ίσως εγώ δεν είμαι τόσο πολύ του γάμου. Το έχω σκεφτεί, ΟΚ θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο πάρτι σε μια παραλία αλλά ποτέ δεν έχει μπει εμμονικά στο μυαλό μου. Ούτε πιο μικρή με απασχολούσε. Αν με ενδιέφερε τόσο πολύ, θα είχα παντρευτεί.