Η καλλίγραμμη Άννα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της σε Χανιά, Σύρο και Μύκονο σπέρνοντας τον πανικό στον ανδρικό πληθυσμό.

Έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα της ελληνικής showbiz, το οποίο οφείλει στα γονίδια που κληρονόμησε από τους γονείς της και στη αγάπη της για τον αθλητισμό. Διότι η πανύψηλη Άννα δεν αγαπάει καθόλου τα γυμναστήρια και επιλέγει, όταν είναι δυνατόν, την άθληση σε ανοιχτούς χώρους και πάνω απ’ όλα στη θάλασσα. Εξ ου και ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει επανειλημμένα στις παραλίες της Αττικής να απολαμβάνει το αγαπημένο της surfing.

Εν πάση περιπτώσει, οι παραθερίζοντες στην Αττική δεν θα συναντήσουν τις επόμενες ημέρες την καλλίγραμμη Άννα Πρέλεβιτς σε κάποια από τις εξορμήσεις τους. Το κορίτσι έχει πάρει το πλοίο της γραμμής και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε Χανιά, Σύρο και Μύκονο –αυτό είναι το δρομολόγιο που προκύπτει από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Και ναι μεν αυτή δροσίζεται, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με τους διπλανούς της στην άμμο που καίγονται για προφανείς λόγους.