Ολοένα και περισσότεροι αστέρες του Χόλιγουντ ανησυχούν για το σχήμα και την εμφάνιση που έχουν τα γόνατά τους…
 
Φτάνουν όμως μέχρι το νυστέρι για να τους ξαναδώσουν τη νεανική τους χαμένη φρεσκαδα; Όχι πάντα. μια πληθώρα μεθόδων έχουν ανθίσει στον περίφημο λόφο για να δώσουν μια νέα εμφάνιση στο δέρμα που καλύπτει αυτή την περιοχή.
 
Μετά τα παραμορφωμένα χείλη, τις λιποαναρροφήσεις στους γοφούς,τις ενίσχυσεις των ζυγωματικών και τις ρυτίδες τραβηγμένες μέχρι το ταβάνι ή προς το πάτωμα (όπως το δει κανείς) τι άλλο θα μπορούσαν να βρουν οι φίλοι μας απ'το Χόλιγουντ να παραμωρφώσουν προσπαθώντας να κερδίσουν με κάθε τρόπο την αιώνια νεότητα.
 
Ο Λόφος πάντως φαίνεται να βρήκε το νέο του εχθρό που θέλει να εξοντώσει με το ακαταμάχητο νυστέρι του: τα ''τσακισμένα'' γόνατα! Όταν ρωτήθηκε από το ''περιοδικό'' The Hollywood Reporter, ο πλαστικός χειρούργος Simon Ourian, ειδικευμένος στην πλαστική χειρουργική με λέιζερ στο Μπέβερλι Χίλς, είχε πράγματι παρατηρήσει την αύξηση της ζήτησης για ''εξομάλυνση'' του δέρματος στα γόνατα. Όλα αυτά για το ταπεινό ποσό των 8.000 ευρω…τουλάχιστον!
 
Ωστοσό, αξίζει να συμειωθεί πως τα ταμπλόιντς ολοένα και συχνότερα τονίζουν τις ατέλειες που έχουν τα γόνατα των αστέρων ζουμάροντας κάθε φωτογραφία των παπαράτσι, ώστε το μάτι του αναγνώστη να επικεντρώνεται που αλλου; Στα γόνατα! 
 
Για να ανταποκριθούν όμως σ'αυτή τη ''ζήτηση'' που ολοένα και αυξάνεται, πολλές μέθοδοι αναπτύχθηκαν με αποτέλεσμα να αναζωογονήσουν και να δώσουν μια νέα πνοή στα γόνατα.
 
Σε τέτοιου είδους περιπτώσεων ο δρόμος προς το νυστέρι εμφανίζεται δύσκολος και μερικοί πλαστικοί χειρούργοι αρνούνται να εκτελέσουν τους ''ασθενείς'' τους με το μαγικό μαχαιράκι καθώς, όπως τονίζει το χολιγουντιάνικο περιοδικό, ''όταν τα γόνατα είναι ζαρωμένα οι ουλές μπορούν να επεκταθούν''. Για το λόγο αυτό αναπτύχθηκαν νέες, λιγότερο επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται από δερματολόγους: αναδιαμόρφωση των γονάτων με ραδιοσυχνότητες ή με λέιζερ. Αλλά και οι μακιγίερ των αστέρων είπαν να επενδύσουν σε αυτή τη νέα μόδα όπως η μακιγίεζ της Τζένιφερ Λόπεζ που παρασκεύασε μια κρέμα που υποτίθεται ότι ''δείχνει τα γόνατα πιο λεπτά και καλύπτει τα ελλατώματα που μπορούν να έχουν εμφανιστει''. Τόσα ειδικά εφέ που αφορούν, για τη στιγμή μόνο το γυναικείο πληθυσμό του Χόλιγουντ που έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με το νυστέρι