Αν αληθεύουν οι φήμες, τότε η αιτία που οδήγησε στον χωρισμό το διάσημο ζευγάρι δεν είναι άλλη από την νταντά των παιδιών τους.

Ονομάζεται Christine Ouzounian και, πριν γίνει διάσημη εν μία νυκτί, ήταν μια απλή νταντά με καταγωγή από τη Σάντα Μόνικα, το παραθαλάσσιο προάστιο του Λος Άντζελες που προτιμούν οι αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος. Όμως, η εικοσιοκτάχρονη νεαρή, απόφοιτος του πανεπιστημίου της Αριζόνα, διέπραξε, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον, το μέγιστο αμάρτημα να ερωτευτεί το αφεντικό της και να συνάψει δεσμό μαζί του.

Σιγά τα ωά θα πείτε∙ ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία. Τόσα ειδύλλια έχουν πλεχτεί πίσω από την πλάτη της κυρίας του σπιτιού, από τη βικτοριανή εποχή έως τώρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν όταν το αφεντικό –τα αφεντικά στην περίπτωσή μας- είναι διάσημο.

Η Christine Ouzounian λοιπόν, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της που δεν κατονομάζονται, έκανε δεσμό με τον Μπεν Άφλεκ. Κι όλα αυτά ενώ φρόντιζε τα παιδιά του ζεύγους κατά την απουσία της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο Μπεν Άφλεκ φυσικά διαψεύδει τα γραφόμενα, όμως τώρα ποιος τον ακούει. Όσο για την νταντά στο επίκεντρο του σκανδάλου, αυτή μάλλον απολαμβάνει τη σύντομη δόξα της.