Το μοντέλο από το Μαϊάμι, που κατατάσσεται ανάμεσα στις 10 πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη, επισκέφτηκε πριν από λίγο καιρό τη Σαντορίνη και φωτογραφήθηκε με φόντο το …άλλο ηφαίστειο.

Η Cindy Prado είναι αμφίβολο αν θα ανέβει ποτέ στην πασαρέλα. Οι αναλογίες της είναι αυστηρώς ακατάλληλες για τις δημιουργίες των μεγάλων σχεδιαστών. Όμως η λεπτομέρεια αυτή δεν την απασχολεί. Οι χυμώδεις καμπύλες της βρίσκουν αλλού θαυμαστές και την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς του αντρικού περιοδικού FHM.

Η κουβανικής καταγωγής Cindy γεννήθηκε και ζει στο Μαϊάμι –ένα πραγματικό beach girl με όλη τη σημασία του όρου. Ο ήλιος και η θάλασσα αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του lifestyle της –αν μπορούσε θα περνούσε όλη τη ζωή της με μαγιό.

Αυτό και έκανε τις λίγες ημέρες που πέρασε στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι. Με την εξαίρεση μιας επίσκεψης στην Ακρόπολη, για την οποία φόρεσε κάτι ελαφρύ, η ηφαιστειώδης καλλονή που επέλεξε τη Σαντορίνη ως βάση για τις διακοπές της, ρούχο δεν έριξε πάνω της.

Και, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, καλά έκανε, μια και οι ενδυματολογικές  επιλογές της μάλλον προσέθεσαν στην ούτως ή άλλως εξαιρετική θέα που απολαμβάνει κανείς από κάθε σημείο του νησιού.

Φυσικά, οι διακοπές της Cindy συνεχίστηκαν και μετά την αποχώρησή της από την χώρα μας.